Echipa Zaga Brand se va ocupa anul acesta de promovarea unui eveniment unic in Romania, CUCA 2016

Echipa Zaga Brand se va ocupa anul acesta de promovarea unui eveniment unic in Romania, CUCA 2016

In urma cu sase ani, mai multe case taranesti din sate izolate sau abandonate din Muntii Apuseni, Tara Fagarasului si Secuime au fost relocate de Fundatia DALA intr-un spatiu de la marginea Cartisoarei, un sat de la poalele Fagarasului, devenind santier de lucru pe perioada verii pentru studenti, masteranzi si doctoranzi din domeniile arhitecturii, antropologiei, sociologiei, agronomiei.

Patru ani mai tarziu, acolo a avut loc prima editie a unui eveniment transdisciplinar, CUCA, care si-a propus sa provoace o serie de intalniri performative intre diferite grupuri profesionale — muzicieni, artisti, arhitecti, peisagisti, restauratori, antropologi, mestesugari — cu publicul larg.

Anul acesta va avea loc a doua editie a evenimentului, care "va avea o structura tridimensionala, formata dintr-un grup de artisti aflati in rezidenta. Ei vor explora, cerceta si dezvolta o serie de ateliere performative", a declarat Ovidiu Danes (presedinte al Fundatiei DALA).

Printre artistii invitati sa performeze la CUCA 2016 se afla Negura Bunget, Mohammad Reza Mortazavi, BICIKL, Balkan Taksim, Karpov Not Kasparov, Lea Rasovzky, Suzana Dan, Alexandru Petre, Adrian Petre.

 

"CUCA 2016 mizeaza pe experienta unei interactiuni relaxate si avansate intr-un spatiu utopic, in care heavy metal-ul si video gaming-ul, playground-urile audio pentru copii si arta contemporana, banda desenata si field recording-ul pot sta bine-mersi la aceeasi masa", a spus Paul Breazu (directorul artistic al evenimentului).

 

Obiectivul principal al agentiei Zaga Brand este cresterea notorietatii evenimentului, o buna gestionare a implementarii activitatii de promovare, dar si atragerea unui public cat mai numeros.

Biletele pot fi achizitionate de pe eventbook.ro la pretul de 90 de lei (abonamentele includ loc de campare pentru cort).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related