POP-UP BAR by Sugar & Lime aduce #prezentadespirit la evenimente

POP-UP BAR by Sugar & Lime aduce #prezentadespirit la evenimente

Pentru evenimente de brand ,,wow”, Sugar & Lime a lansat POP-UP BAR si promit cocktail-uri care ofera mult mai mult decat un mix original de ingrediente.

Mereu fresh si altfel, barul se adapteaza specificului fiecarui eveniment, deshizand conversatii spumoase si asigurand #prezentadespirit. Contemporan si artizanal, cool, seducator sau pasional, meniul este complet personalizabil pentru orice eveniment, fie ca vorbim de petreceri sau fancy treat-uri private.

De ce sa arate toate evenimentele la fel, cand bauturile ofera un repertoriu atat de generos prin care sa dai accent sau sa aduci impreuna celelalte elemente ale conceptului tau: atmosfera, locatia, povestea, produsul, dress-code-ul?

POP-UP BAR-ul este o definitie a versalitatii – de la spirit urban la spirit de aventura, mixeaza esente diverse si tarii de intensitati diferite, in cate combinatii si stari de spirit ai nevoie, pigmentand evenimentul cu atitudine.

Meniurile au fost deja testate, savurate si aplaudate in cadrul a peste 30 de evenimente de brand, de la corporate reception, friendly staff event, networking sessions, steampunk parties, pana la classy private dinners. Indiferent de ocazie, POP UP-BAR-ul este pur si simplu un cuceritor de ovatii si clinchete de incantare.

Design-ul barului este conceput astfel incat sa se potriveasca perfect in ambientul oricarei locatii. Cu cat brief-ul e mai provocator, cu atat barul devine mai creativ si completeaza evenimentul cu #prezentadespirit unica.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related