[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Costume de supereroi, graphic design, creatie publicitara. Traiectoria Mirunei Anton

[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Costume de supereroi, graphic design, creatie publicitara. Traiectoria Mirunei Anton

Mica fiind, ma uitam mult la "Life with Louie" si-l cam desenam pe protagonist oriunde apucam. Miruna Anton, pe de alta parte, incerca sa reproduca pe hartie costumele supereroilor din desene animate. Asta ar putea fi punctul T0 in care Miruna si-a declansat graphic designer-ul interior.

Preferintelor ei profesionale li s-a adaugat publicitatea in calsa a 12-a, asta ar fi T1. Dupa Bac si-a luat un loc la Comunicare si Relatii Publice, specializarea Publicitate (T2). Si intr-o zi de facultate un coleg i-a povestit ce misto a fost pentru el la Scoala ADC. Domnisoara a lasat deoparte boardgame-urile si muzica de ani '80 ca sa exerseze cu creatia. Iata-l pe T3.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related