[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Idila dintre Irina Tanase si creatie continua la FCB Bucharest

[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Idila dintre Irina Tanase si creatie continua la FCB Bucharest

Nu stiu ce programe muzicale mai desfasoara Goblin, dar va zic: Irina Tanase, pentru o perioada, punea reggae miercurea, cand era seara dansata cu tematica. Irina are facultatea facuta la SNSPA si masterul la Limbi Straine, deci pe filologie a cam mers toata viata.

Si asta pentru ca, aflam, One Love-ul ei era sa fie copy inca din liceu. In 2014, relatia s-a oficializat odata cu prima colaborare cu un client preocupat de aducerea bagel-uri newyorkeze in zona Pipera. 

Iar, acum, Irina si creatia sunt in luna de miere pe insula FCB Bucharest. Sa aflam cum a fost calatoria pana la destinatie: 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related