Garanti Bank lanseaza campania“La vie en rose”. Posesorii de Bonus Card pot castiga 15.000 de euro ca sa faca orice vrea “leur coeur”

Garanti Bank lanseaza campania“La vie en rose”. Posesorii de Bonus Card pot castiga 15.000 de euro ca sa faca orice vrea “leur coeur”

Girafelle iubeste reducerile, dar este si prima care afla despre “les promotions” si este ȋncantata sa iti povesteasca despre noua campanie lansata de Garanti Bank. “Allez”, fii pe faza si afla cum tu, posesor de  Bonus Card, poti castiga 15.000 de euro si trai la “vie en rose”.

“Mais” cum poti castiga la aceasta “promotion d’exception”?
Foloseste Bonus Card pana pe  9 septembrie, iar fiecare 100 lei cheltuiti iti aduc o sansa de a intra in posesia marelui premiu. De exemplu, pentru cumparaturile efectuate cu Bonus Card in valoare totala de 500 lei primesti cinci sanse de castig la extragerea finala.

In plus, daca esti client nou Bonus Card, Girafelle iti ofera sanse ȋn plus. Astfel, toti cei carora le este aprobat cardul Bonus Card in perioada campaniei, vor beneficia de o sansa dubla de castig la primii 100 lei cheltuiti.

Daca esti fan Garanti Bank pe Facebook, ai ȋnca o sansa la marele premiu.

 

“Suntem alaturi de clientii nostri pentru a-i ajuta sa isi implineasca dorintele si sa traiasca la vie en rose. Iata de ce Bonus Card ofera cel mai mare premiu de cand a intrat in 2007 pe piata din Romania. E felul nostru de a le multumi actualilor si viitorilor nostri clienti pentru alegerea de a colabora cu noi”, a declarat Anca Motca, Director General Adjunct, Garanti Bank Romania.

Cunoaste-o mai bine pe Girafelle online, unde iti explica pas cu pas cum functioneaza “la promotion d’exception”.

 

Bonus Card poate fi cel mai bun “ami” al tau. Este un produs unic in Romania si instrumentul de plata care aduce cele mai multe beneficii de piata, atat pentru posesori, cat si pentru comercianti. Prin intermediul Bonus Card, acumulezi bonusuri la fiecare tranzactie efectuata, in tara sau in strainatate. Bonusul reprezinta bani care pot fi ulterior folositi pentru a face cumparaturi in magazinele partenere Bonus Card. Mai mult, poti alege sa platesti in rate fara dobanda, cu posiblitatea de a alege numarul de rate, in functie  de nevoile tale personale.

 

Garanti Bank Romania face parte din Grupul financiar-bancar Garanti Romania, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este detinuta de catre Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare banca privata din Turcia, cu o valoare a activelor consolidate, la 31 martie, de 90,44 miliarde de euro. TGB este o banca universala, cu servicii de top in toate segmentele de business. Banca are peste 14 milioane de clienti in zonele corporate, comercial, intreprinderi mici si mijlocii, precum si retail, carora le ofera servicii financiare integrate. In luna iulie a anului trecut, grupul financiar spaniol Bilbao Vizcaya Argentaria Banco (BBVA) a preluat controlul majoritar asupra managementului operatiunilor TGB.

Garanti Bank Romania ofera o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate.

Prezenta in Romania din 1998, banca a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta nationala prin sucursale si canale alternative, ajungand la o retea extinsa de peste 300 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii bancii, pentru tranzactii cu sau fara card.

Ȋn 2015, Garanti Bank a fost premiata de catre prestigioasa revista Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania” si “Best Integrated Consumer Bank Site in Central and Eastern Europe Region”. Distinctiile au fost acordate in cadrul “2015 World's Best Internet Banks Competition in Central and Eastern Europe Competition”.

Ȋn luna mai a acestui an, Agentia de Evaluare Financiara Fitch Ratings a confirmat ratingurile Garanti Bank Romania. Astfel, ratingul pentru datorii pe termen lung al bancii a fost confirmat la ‘BBB-’ (cu perspectiva stabila), cel pentru datorii pe termen scurt, la ‘F3’, ratingul de suport, la ‘2’, iar ratindul de viabilitate, la ‘b+’. Fitch a accentuat importanta strategica a Garanti Bank pentru banca sa mama.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related