“Acasa la tata” castiga Silver in cadrul Graphis Poster Annual

“Acasa la tata” castiga Silver in cadrul Graphis Poster Annual

Posterul filmului “Acasa la tata (Back Home)” a fost premiat cu Silver in competitia Graphis, una dintre cele mai prestigioase publicatii internationale de grafica.

Graphis Magazine a inceput sa apara in 1944 si este considerat un “bastion international al excelentei in design si productie vizuala” (Phil Marco, Director/Photographer/Designer Phil Marco Productions).

Traditia Graphis este continuata prin premierea celor mai bune lucrari de grafica, din 1944 pana in prezent, in format digital si in print.

Afisul “Acasa la tata (Back Home)” ii infatiseaza pe actorii Alexandru Papadopol, Ioana Flora si Andi Vasluianu portretizati in maniera picturii naive a lui Henri Rousseau le Douanier. Ilustratia a fost realizata de Vali Petridean, dupa un concept creativ dezvoltat de Andrei Cohn.

Spiritul filmului este spiritul satului autohton, plin de umor amar si autoironie. Am dorit sa exprim asta si in executia posterului.” spune Andrei Cohn, Managing Partner&Creative Director Cohn&Jansen JWT.

Acesta este cel de-al treilea premiu important castigat de executia Cohn&Jansen JWT, dupa cele 2 premii obtinute la FIBRA: Gold FIBRA la categoriile Best Art Direction si Best Illustration.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related