Au fost desemnați câștigătorii competiției ABSOLUT Call for Untold

Au fost desemnați câștigătorii competiției ABSOLUT Call for Untold

Brandurile Absolut Vodka, Jameson și Ballantine’s Brasil vor fi prezente la festivalul Untold, între 4 și 7 august 2016, cu trei noi structuri de baruri, realizate în urma unei competiții de design, „Absolut Call for Untold”, care a fost lansată în cadrul Romanian Design Week. Designerii și arhitecții și-au putut înscrie propunerile până la finalul lunii iunie. Fiecare concurent trebuia sa prezinte un set de trei propuneri, câte una pentru fiecare brand: Absolut Vodka, Jameson și Ballantine’s Brasil.

Locul întâi a fost câștigat de Iulia-Cristiana Circei & Ștefan Prigoreanu, locul al doilea de Andrada Moise & Alexandra Mihailescu, iar pe locul trei s-a clasat Silviu Aldea. Ȋn funcție de locul ocupat, au fost acordate ca premii trei excursii ȋn Cuba, Mexic și Scoția.

"Concursul ne-a părut atractiv fiindcă venea din partea unui brand pe placul nostru, ABSOLUT. Un factor esențial care a influențat participarea noastră a fost implementarea ideilor câștigătoare, ceea ce ne-a determinat să lucrăm foarte atent la cele trei idei de design.

Ne-a impresionat ȋn special brand book-ul ABSOLUT prin coerența și claritatea identității astfel că, deși păream foarte restrictionați de direcțiile estetice, am reușit să ne mulăm pe brief tocmai pentru că direcția noastră creativă are puncte comune cu brandul. Suntem încântați să facem parte dintr-o experiență alături de două branduri mari ABSOLUT și Untold", declară Ștefan Prigoreanu.

Juriul a fost format din reprezentanți ai brandului ABSOLUT, un arhitect și coordonatorul procesului de producție: Bogdan Ciocodeică - Arhitect roșu // ciocodeică, Mihai Luca – Key Bar Manager Pernod Ricard România, Andreea Munteanu – Brand Manager Pernod Ricard România & Mihai Stroi – Product Manager Front Line Marketing.

„Căutăm scenarii prin care să conectăm proiectele în care suntem implicați pentru că prin colaborari se amplifică parteneriatele și putem genera valoare adăugată.

Publicul de creativi The Institute a fost activat printr-un brief de design de produs pentru Untold, unde avem un mix de activări care să ofere o experiență cât mai plăcută la festival”, declară Andreea Munteanu, Brand Manager Absolut Vodka.

Pe scena festivalului Untold vor urca Top 5 DJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali de renume. Untold a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related