Ce vor femeile cu adevărat și pe bune

Ce vor femeile cu adevărat și pe bune

Doar bărbații cred că este un mister. De fapt, lucrurile sunt foarte simple și așa au fost de când a apărut omul. Deci ce vor femeile cu adevărat? Să nu mai fie bătute, abuzate, mutilate, vândute. Să aibă același drept ca bărbații la educație.

Femeile spun ce vor. Protestând, scriind, pornind mișcări care le cer drepturile. Nu sunt ambigue, în privința asta, și nici subtile. Dar uite, dacă e nevoie, dacă e cu adevărat nevoie, pot să o spună și pe melodia de debut a Spice Girls.

La 20 de ani de la lansare, Wannabe a devenit imn feminist. Melodia a fost reconstituită de Project Everyone și femei din toate părțile lumii le spun guvernanților ce vor cu adevărat: drepturi egale la viață.

Campania a fost proiectata in avanpremiera in cadrul Cannes Lions 2016.

La proiect au participat artiste din Nigeria, Africa de Sud, Marea Britanie, Canada, Sua și India. Scopul video-ului este ca femeile sa iși ceară drepturile pe hashtagul #WhatIReallyReallyWant. Iar aceste nevoi să fie prezentate în septembrie la Adunarea Generală ONU.

Câteva din dorințele femeilor, incepand cu fosta Spice Girl, Victoria Beckham si alte reactii de pe Twitter:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related