Kubis trece de la Interactive la raft prin noul ambalaj URSUS UNTOLD

Kubis trece de la Interactive la raft prin noul ambalaj URSUS UNTOLD

Agentia de digital a brandului URSUS se intoarce victorioasa dintr-o misiune speciala pe terenul offline. Kubis concepe si executa identitatea vizuala a noii beri URSUS UNTOLD, berea in editie limitata creata special pentru cel mai mare festival de muzica electronica din RO.

Kubis a primit brieful pentru crearea unui ambalaj nou, electric si festivalier, pentru reteta speciala a berii URSUS in editie limitata — o bere echilibrata la gust si mai usor de baut in agitatia de festival. Rezolvarea a venit in trei variante de culoare care “acapareaza” ambalajul clasic URSUS Premium, fiecare avand un element erou de design inspirat de muzica electronica si evenimentele de gen.

 

"Este o senzatie total diferita sa stii ca poti sa lucrezi la un tip de “produs” pe care il vei putea tine in mana la un moment dat. Pentru ca digitalul pare a fi tot timpul pe fast forward – creezi ceva in Photoshop, apare pe un site si dupa o vreme dispare. Dar can-urile acestea sunt ceva palpabil, le-am vazut in magazin si am putut sa spun „Hey, am contribuit la asta!”. Ma bucur ca am avut parte de incredere din partea clientului si ca ne-a dat ocazia sa lucram la acest proiect, cu rezultate (zic eu) foarte cool.

Andrei Bilan, Head of Design Kubis Interactive

 

Lansarea noului ambalaj e sustinuta si de o activare in digital in care consumatorii sunt invitati sa descopere noile doze in camionul care duce berea la festival — o activare care continua povestea din reclama URSUS UNTOLD — si sa castige abonamente la marele eveniment: Momente.Cool/hailaUNTOLD

 

Echipa care-a visat numai festivaluri iarna trecuta (Kubis Interactive):

Eugen Suman, Creative Director
Andrei Bilan, Head of Design
Ioana Enache, Senior Copywriter
Stefan Bejan, Graphic Designer
Cristina Schitco, Account Director
Raluca Irimia, Account Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related