Five’s a devenit singura companie din România membră a AV Alliance

Five’s a devenit singura companie din România membră a AV Alliance

În anul 2016, în urma unui proces de selecție foarte amănunțit ce a inclus și o inspecție din partea comisiei de evaluare, Five’s a devenit singura companie din România membră a AV Alliance, cea mai importantă asociație internațională în domeniul organizării de evenimente.

Întrucât succesul unui eveniment depinde în mare măsură de standardul audio-vizual, Five’s își propune să contribuie semnificativ la creșterea și dezvoltarea pieței din România, să dezvolte și să pregătească cât mai mulți specialiști în domeniul scenotehnicii, audio, lumini și video.

„Prin apartenența pe care o avem în calitate de membru al AV Alliance ne bucurăm de aceste beneficii, anual investim în dezvoltarea profesională a tehnicienilor, organizăm cursuri interne cu cei mai buni profesioniști și lectori din domeniu, ne pregătim să trimitem tehnicieni la schimb de experiențe în cadrul companiilor membre ale Alianței din celelalte țări," a declarat Andrei Popea, Directorul General Five’s.

AV Alliance este o asociație internațională fondată în Elveția și respectă regulamentele, normativele și standardele Uniunii Europene și cele ale Germaniei.

Asociația este alcătuită din 75 membri din 47 țări de pe toate continentele totalizând 103 puncte de lucru. La nivel anual, numărul mediu de proiecte desfășurate de membrii alianței se ridică la peste 100.000.

Alianta vine in sprijinul clienților multinaționali și trans-globali și îi ajută pe aceștia să identifice cu ușurință cel mai potrivit partener tehnic pentru evenimentul pe care și-l doresc, având totodată garanția profesionalismului și a calității serviciilor accesate.

AV Alliance admite numai companiile care respectă standardele stricte de calitate, iar prin selectarea strictă și supravegherea membrilor săi, alianța garantează practic clienților operativitatea și calitatea serviciilor partenerilor săi.

În calitate de membru al Alianței, Five’s este capabil să ofere cele mai bune servicii la cea mai inaltă calitate:

  • Închiriere echipamente profesionale de sunet, lumini, video în cadrul evenimentelor organizate: evenimente corporate, artistice, sportive, concerte și spectacole live;
  • Capacitatea de a oferi și de a susține ofertele tehnice în limba engleză;
  • Dispunere de specialiști care pot asigura suportul tehnic și pot comunica în limba engleză;
  • Garantarea calității serviciilor si a profesionalismului;
  • Dispunere de depozit propriu, in care echipamentele sunt depozitate corespunzator;
  • Deținerea propriei flote de vehicule cu care se asigură transportul personalului tehnic la eveniment și al echipamentele profesionale;
  • Deținerea de certificate de calitate și conformitate aliniate la legile Uniunii Europene pentru toate echipamentele utilizate;
  • Portofoliu de proiecte care constituie referințele notabile ale activității Five’s.

Compania Five’s activează în domeniul producției de evenimente de peste 20 ani, reușind să gestioneze anual un număr de peste 500 evenimente.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related