[Can-Cannes 2016] Mihaela Neatu: Cu cateva exceptii, clientii lor nu sunt mai buni decat ai nostri

[Can-Cannes 2016] Mihaela Neatu: Cu cateva exceptii, clientii lor nu sunt mai buni decat ai nostri

Sa nu va mirati ca apare iarasi festivalul la vedere. Cu toate problemele lui, tot in premii se numara obiectivele multora, indiferent de sezon; si, nu-i asa, Cannes-ul le incununeaza pe toate. Mai avem un vizitator aflat la prima experienta de mers in tabara cu Lei. Cum spune pe Facebook, Mihaela Neatu (Group Creative Director, Rusu+Bortun), vine vremea cand te faci om mare si nu te mai duci dupa DJ noaptea la party, ci la seminarul de la pranz unde se vorbeste de Spotify.

Si, odata ajuns printre alti oameni mari, iti dai seama (din nou) cat de multa munca e in spatele unui proiect reusit. Rezultat: inca un an in care reusesti sa eviti discursul interior al blamarii in 360 - clientii lor, bugetele lor si mindset-ul lor, rezultat din primii doi factori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related