Vara asta, Beck's si Cap numara experientele 360

Vara asta, Beck's si Cap numara experientele 360

Vara se numara decibelii. Si festivalurile de muzica. Si megapixelii. Si stelele - de pe plaja sau din varful muntelui. Si prietenii. Si kilometrii parcursi in vacante sau in weekend, pe pamant, apa sau in aer. Vara se numara experientele.

Aceasta este legea bogatiei vietii: cat mai multe ingrediente. Iar Beck's o respecta si iti ofera experienta din plin. Experienta 360. Aceasta e promisiunea pe care Beck's si CAP te invita sa o traiesti vara asta: chiar in acest weekend poti experimenta 360 la Electric Castle.

 

Apoi, activarea revine in mall-urile din tara:

  • 22-24 iulie, Timisoara/ Iulius Mall (Auchan), in pe galeria principala
  • 29-31 iulie, Iasi/ Palas Mall (Auchan), in atrium
  • 5-7 august, Constanta - City Park Mall (Cora)

Cu Beck's iti faci cele mai tari fotografii 360 cu care sa imortalizezi o experienta pe masura. Si cu care vei rupe Facebook-ul si Instagramul. Traieste din plin, traieste spectaculos experienta fotografiei 360 cu Beck's, berea care iti da toate ingredientele pentru o vara de neuitat. Si care e facuta din doar patru ingrediente, respectand legea germana a puritatii berii.

 

Echipele participante:

Echipa brand: Virginia Radu (Junior Brand Manager), Ecaterina Stefan (Brand Manager)

Echipa CAP: Adrian Dragan (Copy), Ioana Parvan (Art Director), Arnold Estefan (Art Director), Codin Caradimu (Director de creatie), Mara Stoenescu (Account Director), Manuel Stanoiu (BTL Manager)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related