FRF si Geometry Global „Transforma Ulita in Stadion”

Geometry Global creeaza pentru FRF filmul de prezentare al programului „Transforma Ulita in Stadion”, 4 minute pline de emotia pasiunii pentru fotbal. Acesta este parte a programului Impreuna Suntem Fotbal, dedicat promovarii fotbalului de tip grassroots.

Proiectul FRF consacrat descoperirii noilor talente in randul copiilor din ciclul primar din mediul rural s-a desfasurat in perioada septembrie 2015 – aprilie 2016 in 21 de judete din Romania, implicand referentii zonali ai Federatiei Romane de Fotbal. Peste 1000 de elevi din ciclul primar din mai mult de 120 de unitati de invatamant au fost parte a etapei pilot a programului.

Protagonistul filmului este micul fotbalist Ionel Bazoiu (10 ani), unul dintre cei trei castigatori ai programului care au insotit delegatia FRF la Campionatul European de Fotbal din Franta.

Filmul de 4 minute ilustreaza drumul si obstacolele pe care Ionel le parcurge si le depaseste prin talent si determinare. „Ulita” aduce in atentie aspecte care se regasesc in copilaria multor personalitati ale fotbalului: dorinta de autodepasire, imbinarea activitatilor scolare cu cele sportive, lipsa de posibilitati financiare ale parintilor, lungile antrenamente pe ulita alaturi de tovarasii de joaca.

Viata lui Ionel pare a fi ritmata de fotbal. Micul fotbalist renunta la micile placeri ale copilariei pentru a-si cumpara o minge de fotbal, urmareste cu interes meciurile jucatorilor sai preferati si isi exerseaza talentul dribland mingea dupa ore.

 

Remarcat si incurajat de referentul sau zonal, Ionel a ajuns in faza finala a programului „Transforma Ulita in Stadion”, la Cluj-Napoca, unde a participat la o competitie dedicata celor mai talentati elevi din cele 7 regiuni fotbalistice ale tarii. O comisie formata din Aurel Ticleanu, Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu au ales 3 castigatori, care au insotit delegatia FRF la meciul Romania-Elvetia din 15 iunie.

 

Lansat in luna septembrie a anului trecut, proiectul "Impreuna Suntem Fotbal" reprezinta o premiera in sportul si educatia din Romania, propunand implicarea activa in dezvoltarea sanatoasa a romanilor prin fotbal, dezvoltarea copiilor si tinerilor in valorile acestui sport si cresterea numarului de practicanti ai fotbalului in Romania.

Incepand cu 2015, au fost demarate primele 4 programe: Olimpiada Nationala a Sportului Scolar – Fotbal si Olimpiada Gimnaziilor – Fotbal, Transforma Ulita in Stadion, Unificat in 7, Campionatul Universitar de Fotbal. Urmatoarea etapa a programului se va desfasura incepand cu septembrie 2016.GEOMETRY GLOBAL

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated