[Viata de expat] Paul Criveanu: E firesc sa nu raminem in spatiul arbitrar al unei administratii, al unei tari. Este un concept invechit

[Viata de expat] Paul Criveanu: E firesc sa nu raminem in spatiul arbitrar al unei administratii, al unei tari. Este un concept invechit

Sotia e maghiara, fetitele lui vorbesc trei limbi, iar el o incepe incet pe a patra. Pentru Paul Criveanu (COO, DDB Rusia) granitele sunt un concept invechit. Mult mai naturala i se pare starea de suspensie intre lumi si culturile lor. A plecat din Romania acum 15 ani, in Budapesta si s-a adaptat greu limbii. Apoi a ajuns in Rusia, unde a fost nevoie de un alt fel de adaptare. 

In ceea ce priveste publicitatea, granitele ar trebui sa fie altele, nu geografice sau administrative:  "poate ca mai profitabil este sa cautam mereu noile granite care apropie si despart diversele grupuri de insi in societatile noastre (mult mai) mobile", spune el.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Sectiune



Branded


Related