[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna iunie 2016. Lidl Romania pe primul loc

[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna iunie 2016. Lidl Romania pe primul loc

Pe primul loc in topul YouTube Romania Ads Leaderboard din luna iunie 2016, top dedicat celor mai populare spoturi vizionate de catre userii romani pe YouTube, se afla Lidl Romania, iar locul secund este ocupat de agentia de turism momondo cu spotul viral "The DNA Journey". Doua creatii din cea mai recenta campanie Corso ocupa locurile 3 si 4, iar pe ultimul loc o gasim pe Laura Giurcanu, cu un vlog branded, via Oreo.

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. 

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

 

1. [Lidl Romania] Stikeez revin la Lidl cu chef de fotbal • Stikeez Cup

 

2. [LetsOpenOurWorld] momondo – The DNA Journey

 

3. [inghetata Corso] Corso prezinta: Sarpele

 

4. [inghetata Corso] Corso prezinta: Pasarile

 

5. [Laura Giurcanu] Declar razboi !!

 

Emilia Branzan, Industry Manager Google Romania: „Lidl aduce 3 elemente cheie in spotul cu care se afla in aceasta luna pe primul loc: fotbalul, animatia si indragitele figurine Stikeez.

Am analizat peste 650 de reclame pe YouTube pentru a vedea ce la face "unskippable"  si una dintre concluzii a fost ca atat animatiile cat si caracterele din desene animate au un efect pozitiv pe Trueview, facand ad-urile mult mai apreciate si bineinteles mai usor de retinut.”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related