Ce nu stia Darwin despre omenire

Ce nu stia Darwin despre omenire

Barbosul parinte ale Teoriei Evolutiei nu isi imagina cat de ironice pot fi corolarele tezei sale. Si ca oamenii, pentru a supravietui, nu vor incerca sa prevada si sa limiteze pericolele, ci doar sa se incrunte la drobul de sare. Sau sa ii puna filtre artistice pe Instagram. 

Nu e nimeni pe ciuperci aici, asa cum s-ar banui, iar fraza de mai sus chiar vrea sa spuna ceva. Ea sugereaza un lucru pe care il intalnim, in ultima vreme, aproape in orice text: Ca oamenii sunt ciudati. Sunt ciudati rau, doar ca nu ii putem vedea. 

E bine ca exista Australia, totusi, care are un vaz si o imaginatie mai buna. Ea ne-a dat urmatorul supravietuitor al Terrei, cel care, alaturi de gandacii de bucatarie, va dainui si dupa ce masinile se vor ciocni pana la epuizare. Il cheama Graham:

 

 

A fost realizat de Patricia Piccinini, in colaborare cu un chirurg si un expert in accidente, si face parte dintr-o campanie de atentionare a pericolelor de la volan. Intr-o astfel de forma ar evolua omul, pentru a supravietui accidentelor auto. El poate fi intalnit aici.

 

Fanii Doctor Who stiu mai bine de unde vine Graham: 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related