Business Intelligence Day - solutii pentru construirea "democratiei informatiilor" in afaceri

Astazi a avut loc Business Intelligence Day, eveniment organizat de Romsym Data la Athenee Palace Hilton Hotel, dedicat prezentarii celor mai recente solutii si tendinte in domeniul Business Intelligence. Evenimentul s-a bucurat de prezenta d-lui Thomas Jeandet, Regional Presales Manager pentru Europa de Est la Business Objects, cel mai important furnizor mondial de solutii de Business Intelligence (BI).

"Dinamica dezvoltarii mediului de afaceri din Romania, precum si integrarea standardelor europene si internationale vor influenta profund filosofia si tendintele in managementul afacerilor. Cele mai competitive si mai de succes companii ale momentului au pus in practica ceea ce noi numim "Democratia Informatiei", concept ce presupune ca oricine, de la membrii unui consiliu de administratie pana la vanzatorul din magazin, are dreptul si responsabilitatea de a avea acces la informatiile necesare pentru a isi indeplini indatoririle mai repede, mai bine si cu beneficii sporite pentru propriile companii", a declarat Thomas Jeandet*, Regional Presales Manager pentru Europa de Est, Business Objects. "Utilizarea solutiilor de Business Intelligence demonstreaza cum prin crearea unei culturi a democratiei informatiei se contribuie direct la cresterea performantei. Companiile ce folosesc solutiile Business Objects au depasit de mult faza simplului acces sau a furnizarii de informatii - ele folosesc Business Objects pentru a oferi posibilitatea propriilor angajati, la toate nivelurile organizatiei, sa ia cele mai potrivite decizii intr-o maniera cat mai rapida, iar acest lucru inseamna profitabilitate crescuta pentru organizatie."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related