Ioana Anescu (IAB Romania): Principala problema este lipsa rigurozitatii de-a lungul intregului proces de la client - agentie - publisher - utilizator

Ioana Anescu (IAB Romania): Principala problema este lipsa rigurozitatii de-a lungul intregului proces de la client - agentie - publisher - utilizator

Drumul de la client la utilizator e pavat cu intentii bune, dar fragmentate; si cum te apropii de destinatie, se inmultesc gropile. Asta, spune Ioana Anescu (Director Executiv, IAB Romania), e o problema cauzata de lipsa unei coerente in procesul de dezvoltare a unei campanii digitale. 

Crearea, implementarea si livrarea unei experiente digitale valoroase pentru user e un demers care implica o colaborare stransa intre client, agentie si publisher, parti care au minim un scop comun (sus-numita experienta). Asa ne zice teoria.

In practica, pentru ca nu obtin tipul de rezultate la care se asteapta, marketerii sunt reticenti in a aloca bugete spre digital; asta fiind unul dintre motivele pentru care adaptarea optima a unui mesaj pentru digital nu se intampla, iar posibilitatile mediului raman neexplorate de catre agentii. In timpul asta, cantitatea depaseste clar calitatea la nivel de prioritati in publishing, inclusiv privind contentul comercialPe o alta planeta, userii se baricadeaza in adblock si-si vad de-ale lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related