Carnati cu dragoste

Carnati cu dragoste

Ce poate sa sugereze mai bine sustinerea comunitatii gay decat niste carnati care se iubesc sau sarlote roze, in aceeasi relatie, de intensa amicitie? Pentru a sarbatori EuroPride, cei de la XXS Amsterdam au lansat o campanie ironica pentru retailerul HEMA, care consta in cateva produse iconice ale brandului - rookworst-ul si tompouce-ul, ambele produse specifice zonei Tarilor de Jos.

Poate ca o astfel de abordare ar parea suspecta din partea unei alte companii, dar brandul s-a mandrit, de-a lungul timpului, cu abordarea si implicarea in subiecte importante de discutie ale societatii, cum ar fi si sustinerea drepturilor comunitatii gay, scrie LBBOnline.

Asa ca tricourile cu carnati lansate de companie au venit din dragoste. Si din umor. Profiturile din aceste vanzari vor fi donate unei organizatii care lupta pentru dreptul la siguranta al tuturor elevilor si profesorilor, indiferent de orientarea sexuala. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related