Nu-i festival fara GOA Network!

Nu-i festival fara GOA Network!

Cum a dat putin caldura, cum s-au umplut weekendurile de festivaluri. Iar baietii din GOA Network s-au pornit sa bifeze cat mai multe dintre ele. Si nu doar ca spectatori, ci cu principalele lor proiecte in-house, GifBOX si Instantly.Be. Au trecut pe rand pe la Nuit Sociale, Le Petit Festival de Bucarest, Electric Castle, iar weekendul acesta ii gasiti la Untold si saptamana viitoare la Spellground.

Pentru cele mai misto amintiri online, a aparut totemul GifBOX. In locul pozelor de la eveniment, apesi butonul START si inregistrezi un super gif cu care sa le arati tuturor cat de tare te distrezi la eveniment. Like-urile incep sa curga in cateva secunde, imediat ce gif-ul apare pe pagina de Facebook.

 

Iar pentru amintiri demne de luat acasa, exista cortul Instantly.Be. Fiecare eveniment vine cu hashtag-ul lui, iar orice fotografie postata cu # respectiv trece prin imprimanta. Pe toata durata petrecerii, toti participantii sunt bineveniti sa-si ridice pozele printate. Iar daca cineva vrea sa faca o expozitie cu toate fotografiile sale de pe Facebook sau Instagram, poate accesa oricand site-ul, cel mai simplu si rapid mod de a le printa.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related