In mai putin de o luna 16 scoli, telecentre si primarii din zona Miercurea Ciuc au fost conectate la Internet si telefonie fixa

Astral Telecom unul dintre cei mai importanti furnizori nationali de comunicatii electronice din Romania anunta finalizarea proiectului de informatizare a 6 sate din Romania. Proiectul reprezinta primul parteneriat civic - privat de acest gen din Romania si a fost incheiat intre Astral Telecom, prin Nextra Telecom - Companie din Grupul Astral si Consiliul Tinerilor din zona Miercurea Ciuc.

In mai putin de o luna, Astral Telecom a instalat servicii de conectare la Internet si telefonie fixa IP in 16 scoli, telecentre si Primarii din satele Cozmeni, CiucSangeorgiu, Santimbru, Carta, Siculeni, Danesti prin construirea unei retele de furnizare de servicii de comunicatii electronice punct-multipunct in banda de 3,5 Mhz. Valoarea proiectului se ridica la peste 45,000 USD si a fost finantat cu ajutorul fondurilor obtinute de Consiliul Tinerilor din zona Miercurea Ciuc (CSTIT) si de Astral Telecom prin Nextra Telecom, Companie din Grupul Astral. Proiectul are mai multe etape, etapa incheiata astazi fiind primul pas in dezvoltarea acestui proiect in alte 18 sate cu peste 30 de locatii din aceeasi zona.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related