Propaganda divulga tot ce stie despre Viorel si zeitele mezelurilor Meda

Propaganda divulga tot ce stie despre Viorel si zeitele mezelurilor Meda
Echipa campanie Meda. Agentie + Client

Reverie, dulce reverie, cine te-a pus in fata frigiderului, pe timp de noapte, cu un gurmand somnambul la purtator? Pai se putea sa nu fie o agentie? Propaganda, in cea mai recenta campanie pentru brandul de mezeluri Meda, ni-l prezinta pe pofticiosul tipic (botezat Viorel) ridicandu-se la cer, printre nori si zeite, linia de start fiindu-i mezelurile care il striga pe rafturile din frigider.

Despre parcursul celei mai noi campanii Meda ne-a povestit Catalina Balan (Account Director, Propaganda), alaturi de echipa implicata in proiect. 

Propaganda lucreaza pentru Meda din 2013, cand s-a stabilit ca accentul comunicarii brandului va cadea pe gust, dar cu un schepsis: distantarea de zona de cliseu prin ironie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related