Tehnici actuale, verificate si aplicabile pentru dezvoltarea oricarei afaceri devin mai accesibile printr-un workshop intensiv de marketing online

Tehnici actuale, verificate si aplicabile pentru dezvoltarea oricarei afaceri devin mai accesibile printr-un workshop intensiv de marketing online

Antreprenori, manageri de companie, specialisti in marketing, studenti si creatori de continut au ocazia unei radiografii complete a online-ului ca mediu de dezvoltare a unei afaceri intr-un curs gratuit de marketing online. Sustinut de Ciprian Susanu, Managing Partner al Dare Digital, workshop-ul Cum sa cresti vanzarile cu strategia corecta de online” va avea loc joi, 1 septembrie, la Hotel Pullman, incepand cu ora 10:00.

„Cum sa cresti vanzarile cu strategia corecta de online” este al treilea curs dintr-o serie dedicata mediului online. Sustinut ca urmare a succesului workshop-urilor precedente si a feedbackului oferit de cursanti, atelierul se prezinta ca o incursiune in online ca instrument actual, accesibil si inca neexploatat pe piata din Romania. Dincolo de fundamente teoretice, aplicate mediului de afaceri local, workshopul este construit pe exemple concrete de implementare, aplicabile pe termen lung si scurt inca de la finalizarea cursului.

Eficienta acestui workshop sta in structura si in maniera de prezentare si de condensare a informatiei in doar 4 ore de curs intensiv, facandu-l accesibil deopotriva specialistilor in domeniu si celor pentru care el reprezinta prima interactiune reala cu sfera antreprenoriatului romanesc. Cum descoperi si exploatezi oportunitatile de dezvoltare din mediul online, cum pozitionezi avantajos si credibil o afacere pe piata si cum investesti corect pentru ca rezultatele din online sa devina vizibile in offline sunt doar cateva dintre intrebarile carora Ciprian Susanu le va aduce raspunsuri probate de cei 11 ani de experienta in domeniu.

Vad in succesul fiecarui workshop ardoarea antreprenorilor de a-si duce afacerile mai departe si speranta unei piete care se incapataneaza sa tina pasul cu tehnicile moderne si sa se alinieze modelelor din afara. Tocmai de aceea tin fiecare curs cu bucuria unui practicant care crede, dupa 11 ani, in domeniul pe care si l-a ales si cu promisiunea unei constante imbunatatiri pentru ca marketingul online sa devina un instrument indispensabil oricarui business”, a declarat Ciprian Susanu.  

Cei care aleg sa se inscrie la workshop-ul „Cum sa cresti vanzarile cu strategia corecta de online” intra automat in tragere la sorti pentru a castiga o analiza completa, gratuita, a prezentei afacerii pe care o reprezinta in online.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related