Pana-n martie, la Static VFX erau doar Liviu, Alin si serverele

Pana-n martie, la Static VFX erau doar Liviu, Alin si serverele

Dar si ce Liviu, dar si ce Alin. Dar si ce servere. Bine, nu stim exact ce servere; de Liviu Dinu si Alin Dumitru, in schimb, numai de bine si foarte bineAcum, in biroul Static VFX se gasesc alte cinci persoane pricepute la compositing, animatie, simulari si, desigur, social media. Se pare, insa, ca mai vor colegi si isi vor schimba si sediul. Asa ca pozele cu sediul de mai jos n-o sa mai fie actuale pentru mult.

Studioul a pornit in 2015, odata cu revenirea lui Alin din Anglia in tara si migrarea treptata a lui Liviu dinspre gaming catre workflow-ul din productia de film si spoturi. Experienta lor de pe atunci in cuvinte-cheie: Ubisoft, FrameBreed si Double Negative, studioul britanic cu cateva Oscaruri de VFX pe rafturi. Dar orice n-a fost Static VFX n-a fost sa fie; ei doi au vrut sa aduca si sa sustina in Romania pipeline-ul (sau workflow-ul de VFX) vazut in strainatate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related