MediHelp International lanseaza conceptul Familie-Sanatate-Cariera impreuna cu o noua platforma online

MediHelp International lanseaza conceptul Familie-Sanatate-Cariera impreuna cu o noua platforma online

MediHelp International, lider pe piata internationala a asigurarilor de sanatate, prezent in Romania, Ungaria, Bulgaria si Polonia, lanseaza un nou concept numit Familie-Sanatate-Cariera, impreuna cu o noua platforma online, disponibila atat in limba romana, cat si in limba engleza.

Prin conceptul Familie-Sanatate-Cariera, MediHelp sustine importanta unei vieti implinite. Atunci cand oricare dintre cele trei aspecte nu functioneaza in armonie, o persoana nu se poate simti cu adevarat implinita.

 

"La MediHelp, credem in echilibru. E adevarat, sanatatea este un aspect central al vietii noastre si, fara o stare de sanatate buna, e greu sa te bucuri de succes profesional si de o viata de familie fericita. La randul lor, celelalte doua componente au impact direct in starea noastra de sanatate, atunci cand nu sunt in echilibru. Cu toate astea, in drumul nostru catre succes, tindem sa amanam sau chiar sa uitam de nevoile medicale si ajungem intr-un punct in care e prea tarziu si prea costisitor sa dam timpul inapoi", declara Zahal Levy (Presedinte al MediHelp International).


Zahal Levy (Presedinte al MediHelp International)

 

Noua platforma online, creata in colaborare cu echipa CREADIV, este „user-friendly”, complet echipata si usor de accesat atat pentru clientii noi, in cautare de oferte personalizate si informatii detaliate despre planurile de asigurare disponibile, cat si pentru clientii existenti care doresc acces instant la serviciile de asistenta MediHelp.

Noul website ofera informatii complete despre toate planurile de asigurare medicala create de MediHelp Romania in colaborare cu Generali, unul dintre cei mai importanti furnizori de asigurari de sanatate la nivel mondial.

In momentul de fata, MediHelp International ofera 5 planuri de asigurare internationala de sanatate – Blue, Azure, Cobalt, Admiral, Royal – si garanteaza accesul la o retea de peste 425.000 de clinici private din intreaga lume, clinici partenere Generali Global Health (GGH), companie ce face parte din Grupul Generali.

Cele 5 planuri sunt dedicate atat companiilor, cat si persoanelor fizice, si ofera pachete de acoperire de la 500.000 la 3 milioane de euro/an/membru, la nivel mondial.

De asemenea, pachetele de asigurare acopera costuri pentru servicii medicale complete, precum interventii chirurgicale complexe, spitalizare, consult multidisciplinar si analize, imagistica avansata, tratament stomatologic, tratament al cancerului, transplant de organe sau maduva, dar si interventii medicale uzuale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related