Povestea Satelor Unite ale Maramuresului. O campanie platita cu doua linguri de lemn

Povestea Satelor Unite ale Maramuresului. O campanie platita cu doua linguri de lemn

Care este legatura dintre un irlandez, packaging-ul la miere, Cimitirul de la Sapanta si satele unite ale Maramuresului? Pai, irlandezul este indragostit de Romania. Si iubirea asta nu s-a destramat dupa trei ani, asa cum spun cercetatorii ca ar trebui. 

Peter Hurley s-a mutat in Romania acum peste 20 de ani, cu treburi de business, si i-a placut atat de mult aici, incat s-a decis sa ramana. Mai mult, s-a hotarat sa ajute regiunea lui preferata, Maramuresul, sa-si promoveze spiritul si traditiile. In consecinta, a fost supranumit "irlandezul din Maramures". 

Prin ONG-ul fondat de el, Asociatia Interculturala de Traditii, organizeaza festivalul "Drumul Lung spre Cimitirul Vesel", care a ajuns la a saptea editie. Anul acesta, evenimentul a reunit pentru prima data toate cele 63 de sate din regiune - fiecare cu evenimentele traditionale proprii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related