AdPrint European Festival 2004 debuteaza peste o saptamana

Prima editie europeana a AdPrint se va desfasura intre 2 si 5 decembrie la Poiana Brasov.

Festivalul va fi deschis joi, 2 decembrie, de vernisajul expozitiei lucrarilor inscrise in festival si de prezentarea juriului. Evenimentul va avea loc la complexul Favorit din Poiana Brasov, incepand cu ora 16.00. Prima zi a festivalului se va incheia cu petrecerea de bun venit gazduita la clubul Cucaracha.

A doua zi a festivalului este destinata in principal seminariilor si dezbaterilor ce se vor desfasura la Favorit. Astfel, in prima parte a zilei, Pasquale Barbella, Creative Consultant (Italia) va sustine wokshop-ul intitulat "Nimic nu este mai serios decat rasul" (Nothing is more serious than laughing). Pasquale Diaferia, membru al juriului si Creative Director al Special Team (Italia) va discuta despre "Print Advertising si cultura latina" (Print Advertising and Latin Culture).
A doua parte a zilei va fi deschisa de o prezentare a Open Ad.net din Slovenia, prima banca de idei creative din lume, si va continua cu expunerea "2 seconds or never" a lui Gotz Ulmer, membru al juriului si Creative Director al Jung von Matt (Germania).
ComCom - Communication Community va proiecta de la ora 19.30 filmul intitulat "The Other Final (Butan-Monserrat)" regizat de Johan Kramer si produs de Kramer Agency.
Ziua de sambata, 4 decembrie, va debuta cu workshop-ul "Print&Context" sustinut de Craig Davis, Presedinte al juriului AdPrint si Director Executiv de Creatie la J Walter Thompson (Marea Britanie).
Momentul de varf al AdPrint European Festival, Gala de Premiere, va incepe la ora 20.00 si va fi gazduita de complexul Favorit. Dupa incheierea Galei va urma Winners Celebration Party

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related