Corporate si personal branding cu traseu din Cluj spre Bucuresti. Sonia Nechifor si Laura Opris vorbesc despre startul si extinderea Comm-On

Corporate si personal branding cu traseu din Cluj spre Bucuresti. Sonia Nechifor si Laura Opris vorbesc despre startul si extinderea Comm-On
Foto: Adi Stoicoviciu pentru Forbes

La varful agentiei Communication On (Comm-ON) specializata in corporate si personal branding, dar cu deschidere spre public affairs si advocacy, stau Sonia Nechifor si Laura Opris. Ambele cu antreprenoriatul in suflet si in gand: prima a pornit din comunicare, cu PR Venture, desi merita spus ca background-ul ei tine de biotehnologie. A doua a fondat si a condus o agentie de turism. S-au vazut si s-au placut in timpul unor colaborari ale celor doua companii. Ulterior, PR Venture a pornit intr-o metamorfoza catre Comm-On, iar cele doua au devenit partenere de business.

Comm-ON a inceput in Cluj, si-a adaugat un al doilea birou la Bucuresti, iar Sonia si Laura ne spun ca se afla in discutii in ce priveste deschiderea celui de-al treilea. Printre clientii agentiei de pana acum se numara bucatarul Adrian Hadean, decoratoarea de interior Genoveva Hossu, reteaua de farmacii Ropharma, multinationala Computer Generated Solutions, shop-ul BioCorner sau revista Bulevard.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related