iHamlet, o incursiune multimedia în universul unui Hamlet adolescent

iHamlet, o incursiune multimedia în universul unui Hamlet adolescent

iHamlet este un spectacol de teatru multimedia care reflectă universul subiectiv al unui Hamlet de 16 ani, un adolescent de azi, uimit şi dezamăgit în același timp de lumea din jur. Cu o prietenă drăguță, niște părinți care îl enervează, o şcoală plictisitoare şi mult timp liber, Hamlet închide ochii, iar lumea lui se transformă într-o rețea fabuloasă de gânduri și imagini pe care le poate modela cum vrea el.

Bazat pe un text nou, inspirat mai degrabă din personajul Hamlet decât de subiectul piesei lui William Shakespeare, echipa Punctart a creat un spectacol de teatru hi-tech, ilustrat ca un eseu audiovizual care vorbeşte despre inadaptare şi refuzul de a se conforma realităţii, dar şi despre conflictul dintre generaţii.

iHamlet este un eseu multimedia despre identitate şi conştiinţă în care iluzia şi realitatea se îmbină într-un univers care sparge barierele timpului şi ale spaţiului, dând naştere unui timp al emoţiei. Limbajul scenic creat îmbină expresivitatea actorilor, textul, sunetul, proiecţiile video, noile tehnologii şi realitatea virtuală pentru a construi o experienţă senzorială intensă: un Hamlet personal, un Hamlet al acestei generaţii, un Hamlet de azi.

iHamlet se joacă la Teatrul Excelsior din Bucureşti, iar următoarele reprezentaţii vor avea loc duminică, 4 septembrie, de la orele 17:00 şi 20:00. Intrarea este liberă.

Echipa

Pe scenă: Catrinel Bejenariu, Gabi Costin, Vlad Logigan, Vlad Pavel
Regia: Catinca Drăgănescu
Dramaturgia: Elise Wilk
Coregrafia şi mişcarea scenică: Simona Deaconescu
Scenografia şi costumele: Bogdan Costea
Video & Light Design: Dan Basu
Sound Design: INTERIOR8
Manager proiect: Smaranda Pasnicu
Promovare: Raluca Rădoi, Oana Medrea
Producţie şi administrativ: Alina Dumitrache, Ştefania Iorga, Eliza Cioacă, Delia Florea

Durata: 75 de minute

iHamlet este un concept al Asociaţiei Punctart, finanţat de Ministerul Culturii, prin Programul Acces, şi ArCuB, prin programul de finanţări nerambursabile Bucureşti, Oraşul in-vizbil.

Parteneri: Teatrul Excelsior, Institutul Naţional pentru Cercetare şi Formare Culturală, Ajungem Mari, GRID

Parteneri media: IQads, IQool, Modernism, Jurnal de Bucureşti, Feedler

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related