[Echipa de teambuilding] Cu talent show-uri nostalgice devenite chefuri se incheaga grupul Lowe

[Echipa de teambuilding] Cu talent show-uri nostalgice devenite chefuri se incheaga grupul Lowe

Lowe Group se zbate pentru teambuildinguri, ca pentru niste mofturi necesare. De regula, in fiecare an, agentiile din Grup migreaza pe cont propriu, pentru trei zile, in locuri noi sau in locul "ala" de la munte sau mare, unde a fost misto si s-a mancat bine.

Din ce-am inteles de la Simina Zidaru (Copywriter, MullenLowe), teambuildingurile tind sa fie despre talent shows - concerte in care se aud live-uri de-ale Paulei Seling, coregrafii proprii care dainuie si acum, demonstratii actoricesti inspirate din Liceenii sau din viata lui Mihai Traistariu. 

In spatele acestor interventii sta o echipa de organizatori formata din cel putin un creativ si completata cu oameni de BTL, ale caror identitati raman secrete. O adevarata mobilizare in numele evadarii de la birou. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related