Gala de Premiere a Nominalizatilor Effie Awards 2016 va avea loc pe 9 septembrie

Gala de Premiere a Nominalizatilor Effie Awards 2016 va avea loc pe 9 septembrie

Karel Vinck, Chief Digital Brands la Publicis One Belgium si Managing Director la Duval Guillaume prezinta Effie Talk 3 ȋn cadrul galei nominalizatilor.

Anul acesta, in competitia Romanian EFFIE Awards, 27 de agentii si companii au inscris 88 de campanii, pentru 60 de branduri.

Acestea vor fi evaluate in perioada urmatoare de catre un juriu format din 90 de reprezentanti seniori ai industriei de marketing si comunicare din Romania. Paweł Tyszkiewicz, Chairman of Polish Effie Committee & CEO Polish Marketing Communications Association SAR, este cel care va conduce juriul festivalului impartit in doua runde distincte de jurizare. Campaniile vor fi evaluate din perspectiva rezultatelor de vanzari si a obiectivelor de comunicare atinse si depasite. 

Proiectele selectate la finalul primei runde de jurizare vor fi anuntate si aplaudate pe data de 9 septembrie, in cadrul Galei Nominalizatilor EFFIE 2016, pe scena Salii Auditorium, MNAR. Gazda evenimentului va fi Catalin Stefanescu.

Gala Nominalizatilor EFFIE 2016  - prima de acest fel - va avea un format special - axat pe prezentarea primelor insight-uri rezultate din prima runda de jurizare. Pe langa nominalizatii EFFIE 2016, vor fi prezentate cele mai proaspete insight-uri despre ingredientele-cheie care au stat ȋn spatele cazurilor care au intrat ȋn finala - puncte tari, dar si zonele care au fost mai slabe sau sugestiile juratilor. Toate acestea vor fi ”sarea si piperul” Galei Nominalizatilor EFFIE 2016.

Iar, pentru a continua traditia EFFIE Talks, lansata ȋn primavara -  ȋn cadrul Galei Nominalizatilor EFFIE 2016 - vom avea al treilea EFFIE Talk  sustinut de Karel Vinck, care ocupa pozitiile Chief Digital Brands la Publicis One Belgium si Managing Director la Duval Guillaume din 2004. Datorita lui Vinck, Duval Guillaume are in palmares 20 de premii EFFIE, 39 de trofee Cannes Lions si sute de distinctii de la alte competitii nationale si internationale.

Tema conferintei pe care o va sustine in Romania este „Creative Effectiveness. Why it will be increasingly important”. Karel Vinck va explica de ce premiile EFFIE vor deveni din ce in ce mai importante in viitor. Intr-o lume in care solutiile digitale creeaza iluzia ca pot inlocui creativitatea, el crede ca EFFIE reprezinta dovada ca in continuare o strategie creativa, puternica este cea care asigura cel mai mare impact asupra consumatorilor.

Si, exceptional - pentru primul an de lansare - intrarea GALEI Nominalizatilor EFFIE 2016 - va fi gratis pentru orice membru al comunitatii de marketing, publicitate, advertiseri sau membri academici interesati de industrie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related