Online-ul - de la exploatarea corecta a noilor platforme de business la masurarea exacta a rezultatelor unei campanii

Online-ul - de la exploatarea corecta a noilor platforme de business la masurarea exacta a rezultatelor unei campanii

Integrarea eficienta a retelelor sociale in strategia de business, identificarea si interpretarea corecta a indicatorilor de performanta relevanti ai unei campanii si utilizarea lor in vederea imbunatatirii viitoarelor rezultate sunt doar cateva dintre abilitatile pe care cursantii le vor deprinde in cadrul a doua cursuri intensive dedicate online-ului. Trainingurile vor fi sustinute de catre Ciprian Susanu, Managing Partner al Dare Digital, pe 20, respectiv 21 septembrie, la Hotel Pullman.

„Cum sa folosesti CORECT Facebook pentru a promova o afacere” se constituie ca un curs complet de individualizare a unui brand in social media si utilizare strategica a Facebook in dezvoltarea lui pentru ca rezultatele din online sa isi contruiasca un corespondent in offline. Pe 20 septembrie, workshopul revine ca urmare a succesului inregistrat la editia anterioara.

Pe 21 septembrie, Ciprian Susanu vine in intampinarea antreprenorilor, specialistilor in marketing, studentilor, dar si a tinerilor aflati la inceput de cariera cu proceduri complete, dar si insighturi din industrie, de evaluare a campaniilor de marketing online. „Imbunatateste constant rezultatele online. Masoara, optimizeaza si creste-ti profitul!” este, asa cum il recomanda si titlul, un curs integral, structurat, de analiza a factorilor decisivi in reusita unei campanii si imbunatatire a lor in vederea maximizarii potentialului unei afaceri.  

Inevitabil, atunci cand ma pregatesc pentru un curs, ma gandesc ce as fi vrut eu sa aud la inceput de cariera sau atunci cand investitia mea nu dadea rezultatul dorit si ma bucur ca cei 11 ani de experienta m-au adus in postura in care sa pot oferi raspunsuri.  Am acum satisfactia unor cursuri care, impreuna, construiesc un profil complet al unui expert in online, iar individual consolideaza cariere”, a declarat Ciprian Susanu.  

Inscrierile pentru trainingul „Cum sa folosesti CORECT Facebook pentru a promova o afacere” au inceput deja pe pagina oficiala workshop-facebook.cipriansusanu.ro, iar formularul de inscriere pentru „Imbunatateste constant rezultatele online. Masoara, optimizeaza si creste-ti profitul!” este accesibil la workshop-optimizare.cipriansusanu.ro. 

Trainingurile vin in continuarea unei serii incepute inca din luna iunie, care, pana acum, a dezvoltat subiecte de marketing online, social media si, in mod specific, Facebook. Eficienta acestor cursuri sta in structura informatiei, fiecare workshop luand forma unei radiografii complete asupra domeniului prezentat, sustinute de exemple concrete de implementare, aplicabile inca de la finalizarea cursului.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related