Consultanta tehnica pentru organizatorii de evenimente din Romania, intr-o provocare lansata de FIVE'S

Consultanta tehnica pentru organizatorii de evenimente din Romania, intr-o provocare lansata de FIVE'S

Evenimentele corporate traverseaza o evolutie ascendenta iar clientii isi doresc strategii noi de comunicare pentru a se diferentia de competitie.

Astfel, capabilitatea de a intelege corect asteptarile clientilor si personalizarea serviciilor in functie de fiecare piata in parte si dinamica sunt esentiale, increderea clientilor depinde in mare masura de calitatea si siguranta serviciilor oferite.

In acest context, FIVE'S, liderul pe piata segmentului de evenimente corporate, cu peste 20 de ani de experienta si un portofoliu diversificat de echipamente, lanseaza serviciile de design tehnic de eveniment pentru organizatorii de evenimente din Romania. 

In calitate de producator tehnic de evenimente, FIVE'S ofera servicii tehnice complete: consultanta tehnica, planificarea si implementarea evenimentului cu ajutorul echipamentelor profesionale de scenotehnica, sunet, lumini si video si a echipei comerciale si tehnice dedicata.

„Designul tehnic de eveniment este un proces multidisciplinar ce are ca scop transformarea nevoilor clientului intr-un produs de succes pentru acesta. Atat echipa tehnica cat si cea comerciala contribuie la dezvoltarea de solutii, prin urmare, ideile acestora determina decisiv calitatea evenimentului.

Dezvoltarea unui nou eveniment  implica o serie de etape interdependente cum ar fi: analiza nevoilor clientului, corelarea acesteia cu locatia, verificarea functionalitatilor disponibile ale locatiei, dezvoltarea arhitecturii de eveniment – tipuri si volum de echipamente necesare, armonizarea acestora cu obiectivele de business si resursele de care dispune clientul, designul de lumini, analiza riscurilor potentiale, alocarea personalului necesar.

Ulterior, sunt dezvoltate mai multe variante de set-up tehnic pe care echipa de implementare comerciala si tehnica le propune in final clientului", a spus Lavinia Popescu, Commercial Director FIVE'S.

"Daca esti in business-ul de organizare de evenimente, iti dezvoltam design-ul tehnic al evenimentului tau.

Scrie-ne cateva cuvinte despre conceptul evenimentului pe care-l vei organiza in perioada urmatoare pe adresa [email protected] si iti vom raspunde cu detalierea proiectului pe tot ce inseamna partea tehnica necesara evenimentului tau. Poti beneficia de designul tehnic gratuit pana la data de 30.11.2016.

Tehnologia avansata utilizata, designul tehnic personalizat si siguranta in executie transforma in final evenimentul intr-unul creativ, competitiv si valoros pentru client”, a conchis Lavinia.

FIVE’S este producator tehnic pentru industria de evenimente corporate si de spectacole, gestionand echipamente profesionale de sunet, lumini, scenotehnica, video, pirotehnie si efecte speciale si gestioneaza peste 500 de evenimente anual.

Din acest an, FIVE'S este membru deplin in cadrul AV Alliance, devenind astfel singura companie din Romania membra a celei mai importante asociatii internationale in domeniul organizarii de evenimente.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related