Deadline-ul inscrierilor pentru Off Drum Ljubljana Poster Award 2016 se extinde pana pe 19 septembrie

Deadline-ul inscrierilor pentru Off Drum Ljubljana Poster Award 2016 se extinde pana pe 19 septembrie

Atentie, tineri creativi! Ljubljana Poster Award 2016 extinde deadline-ul pentru inscrieri pana pe 19 septembrie!

Unele lucruri nu trebuie ratate iar participarea la Ljubljana Poster Award este unul dintre aceste lucruri. Ca sa te siguri ca posterul tau straluceste de creativitate extindem deadline-ul pana pe 19 septembrie! Esti entuziasmat? Atunci arata-ne de ce esti in stare.

Autorul celui mai bun poster inscris in competitia de anul acesta, pe tema Orasul Ljubljana este verde pentru tine. Fii activ! Fii pregatit!, va primi 3,000 € din partea Orasului Ljubljana si va avea asigurat accesul la editia festivalului Golden Drum din 2017. Ocupantii locurilor 2 si 3 vor primi acces gratuit la editia din 2017 a festivalului Golden Drum.

Presedintele juriului de anul acesta este Jason Romeyko, castigatorul prestigiosului Golden Watch pentru cel mai premiat director de creatie la editia din 2015 a festivalului Golden Drum. Acesta va juriza lucrarile inscrise alaturi de Tjaša Ficko, Deputy Mayor al Municipiului Ljubljana, Slovenia, Vasilije Čorluka, Executive Creative Director Publicis One Macedonia, Catalin Dobre, Executive Creative Director McCann Bucharest, Romania si Marton Jedlicska, Creative Director Isobar, Budapesta, Ungaria.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related