Scoateti popcornul, aia mari se iau la tranta

Scoateti popcornul, aia mari se iau la tranta

Ce ne mai place cand aia mari isi sufleca manicile, se iau la tranta si incep sa-si aplice lovituri la tibii, fara perdelute si fara rusine. Romanii de rand isi luau locul in Colosseum si priveau cu sufletul la gura cum se sfasie gladiatorii in ring, noi ne asezam mai bine in fata monitoarelor si ne ducem cu scroll-ul pe hashtag, reactie dupa reactie. Oameni suntem. Azi, in arena: Motorola versus iPhone, Samsung & co.

#SkipTheSevens, zice Motorola, arogant, intr-un full-page print din New York Times. Te-apuci sa razi, ce tupeu, ia uite la ei cum fac misto de iPhone 7-le cel fara de jack, care ne-a facut pe-atatia dintre noi sa zicem ca nu se mai poate asa ceva. Aia si-au imbunatatit dreptunghiurile negre, noi le-am reimaginat pe ale noastre, ciripeste pe Twitter brand-ul detinut Lenovo.

Oh, snap, o glumita corporatista la care iti vine sa razi. Uite, am facut si-un focus group unde-am convins niste iPhonisti ca Moto al nostru – Moto Z cu Moto Mods, adica niste accesorii modulare, care se prind de smartphone cu magneti, ca sa-i pui camera, baterie, boxa sau proiector, cum ai chef – chiar e foarte smecher.

Bine, bai baieti. Bine, Ogilvy.

Nu e ca si cum apele pe ruta China – S.U.A. au fost vreodata prea limpezi. Oricum, noua ne convine, putem sa ne dam destepti in discutii despre advertising meets strategii politice internationale.

Acum, poate-ar fi bine sa faca Obama un playlist cu ceva soothing music special pentru sefii de la Apple, sa le gadile urechile cat isi beau azi ceaiul de lavanda care sa le mai calmeze nervii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related