[Sfintele noastre festivaluri] Serban Alexandrescu (Headvertising): De ce sa te bati sa conduci o agentie, cand poti sa faci un fake case study?

[Sfintele noastre festivaluri] Serban Alexandrescu (Headvertising): De ce sa te bati sa conduci o agentie, cand poti sa faci un fake case study?

Piramide, ciocane, lei, tobe si creioane; primele nu se uita niciodata. Dar cand treci de 10-15 premii, cat mai inseamna? Se intreaba Serban Alexandrescu (Managing Director, Headvertising) cu gandul la "ai mai batrani" din publicitate care, desi au invatat demult jocul de festival, inca nu par plictisiti.

Intre timp, carmuitorul de agentie care stie ce inseamna sa scrii un headline e pe cale sa dispara, spune Serban.  Cu alte cuvinte, creatia arde si unii se piaptana:

"Agentiile sunt exsangvinate de bani, sunt turtite de procurement si calcate in picioare, impinse cu spatele la zid. [...] Dar unde sunt aparatorii creatiei? Nu sunt. Sunt ocupati sa se dea in caluseii festivalurilor. Se mint ca, odata suit, nu te mai poti da jos si asteapta sa se opreasca ringhispilul. Dar nu se opreste - tocmai pentru ca ei toti sunt suiti acolo si banii lor il pun in miscare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related