Un televizor și creativitatea românilor de la subsol

Un televizor și creativitatea românilor de la subsol

Întrebarea zilei vine de la eMAG: ce poți să îți iei în România cu 319 999,99 lei? Pentru o ușurare a calculului, am transformat suma în euro, știind că prețurile în lei noi sunt mereu confuze, și ne-a dat în jur de 70.000 de euro.

Păi cu 70.000 de euro ai putea lua un apartament cu 2 camere, câteva motociclete, o mașină decapotabilă și o personalitate care să vină cu ea, peste o mie de ședințe la psiholog, în fine, trei ani de întreținere, că poate asta vă interesează mai mult, vreo 300 de excursii la Băile Felix și putem continua, dar nu are rost să o facem noi, pentru că o fac alții mult mai bine.

De exemplu, toți românii care și-au luat Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 253 cm, la doar 319 999,99 lei.

Poate au vrut algoritmii să le facă în necaz românilor. Sau poate chiar atât costă (vedeți, nu vă uitați maxilarele pe jos). Căci pe site-ul companiei, el ne întâmpină la prețul de  4.000 de lire, adică 4.700 de euro 60.000 de lire, adică puțin peste 70.000 de euro.

Citind comentariile la acest produs, ne-am amintit de domnul acela care voia să aștepte avionul 47 de ani. Nu știm dacă au apărut și la noi pe piață scenariști de comentarii de subsol sau pur și simplu românii au foarte mult timp liber să facă mișto, dar secțiunea de review-uri a televizorului s-a transformat în festival.

Mai sunt:

”I-am montat o camera pe spate si il iau cu mine cand ies afara (ma ajuta niste prieteni) pentru ca efectiv bate imaginea pe care ochii mei o vad din oficiu. Viata pare gri in comparatie”.

”Am achiziționat acest Smart tv, toate optiunile, inclusiv apa calda! La ce putere are, este nevoie sa schimb siguranțele de doua ori pe zi, deoarece le arde.”

Unii și-au pierdut casa din cauza lui: ”Nu am absolut nici un repros, in afara de faptul ca nu are 3 telecomenzi pt ca ne uitam la el vreo 6 persoane =parinti + socri = pentru ca si eu am fost nevoit sa-mi vand apartamentul meu si al parintilor, si sa stam la socri!!!!”.

”Nu recomand. Degaja prea multa caldura vara! Daca stai in ferentari la etajul 8 si nu ai AC mori de cald si cu geamu deschis! In plus consuma foarte mult! Da e bun iarna, poti sa inchizi caloriferele!”.

Morala fabulei o descrie cel mai bine asta:

Măi, eMAG, aveți grijă, acolo, la butoane. Începe să vă placă viralul :P

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related