Cum sa contrariezi oamenii, episodul 5479. Trolling cu fineturi adleriene

Cum sa contrariezi oamenii, episodul 5479. Trolling cu fineturi adleriene

Cine mai are nevoie de psiholog cand Facebook-ul ne intampina in fiecare dimineata cu citate motivationale in care ni se spune ca viata este intr-un fel sau altul, la fel ca si omul, la fel ca si Universul?

Cam asa:

Desi noi preferam motivationale de genul asta:

Si in timp ce pluteam linistiti pe apele domoale ale internetului, cautand lucruri si ajungand la altele, in timp ce radeam de celelalte, ne-am poticnit din greseala aici. Un cabinet de psihologie.

Nimic neobisnuit, pana aici:

Am simtit miros de troll si am mers mai departe. Asteptarile ne-au fost incununate asa:

Primele ganduri pe care le-ati avea referitor la aceste postari le-au avut deja cei care au comentat la ele. Iar raspunul este unul oarecum previzibil. Sa folosim trollingul pentru un bine superior, care rascumpara mijloacele (pacatele), pentru ca in viata si in razboi, dar mai ales in Sanatatea Mentala, totul e permis: ”Pentru a atrage atentia catre psihoterapie, sanatate mentala, sunt foarte multi oameni care au nevoie dar nu se face destula publicitate pentru Sanatatea Mentala. Va multumesc pentru opinie! O zi cat mai placuta! :D”

La final, va lasam sa meditati la asta:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related