Doi studenti pe calea arhitecturii de interior

Doi studenti pe calea arhitecturii de interior

In perioada urmatoare avem pata pusa pe designerii de produs si interior. Am inceput cu Maria Decu si Mihai Dumitrache, viitori arhitecti cu diploma la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu. De aproape doi ani, se pot intitula antreprenori - si-au lasat deoparte celelalte indeletniciri (modelling si, respectiv, productia de mobilier) pentru a lua drumul designului de produs si de interior.

Am aflat de la ei ca cele mai multe obiecte de design ajung in afara tarii si ca printre admiratorii designului interior si de produs semnat de autori romani se afla germanii, francezii sau englezii. Gustul romanilor pentru creatiile autohtone inca nu este foarte dezvoltat, dar asa e la inceput, ceva mai greu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related