Prânz caritabil cu o personalitate #11 GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN

Prânz caritabil cu o personalitate #11 GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN

În luna octombrie, Merci Charity Boutique organizează Charity Lunch #11 - un prânz pentru tine sau un cadou special oferit unui prieten, cu o personalitate pe care o admiră.

Marți, 4 octombrie, două persoane pot lua prânzul cu Bogdan Naumovici, făcând o donație către asociație. Bogdan împlinește anul acesta 20 de ani de când face publicitate. A obținut peste 150 de premii de creație, atât local cât și internațional, iar agenția pe care a condus-o a câștigat titlul de agenție a anului în România timp de 5 ani consecutiv.

Acum, Bogdan Naumovici conduce agenția 23 Communication Ideas, pe care o definește ca un shop de idei și unde preferă să lucreze cu antreprenori, este producatorul spectacolului "Improvshow cu Mihai Bobonete", directorul artistic al festivalului Heyday, cel mai mare festival internațional de trupe tribute din România, posesor pasionat de Harley, toboșar în Trupa 23, instructor de tir și tatal lui Robert, un adolescent de 17 ani cu care reușește să se înțeleagă foarte bine. 

Fondurile obținute din donația participanților susţin achiziția de rechizite pentru copii, cazuri sociale de la sat.

Invitaţii din primele 10 ediții au fost jucătorul de tenis Horia Tecău, actorul Marius Manole, jurnalistul Alex Dima, criticul de film Irina Margareta Nistor, actriţa Oana Pellea, doctorul Raed Arafat, CEO Google România  - Dan Bulucea, regizorul Nae Caranfil, Andreea Marin și realizatorul TV Cabral.

Prânzul este oferit de Osteria Ciao Niki (str. Mihai Eminescu, nr. 90). Info şi rezervări la 0752.593.736/ 0726.008.152. 

MCB este o organizație nonprofit care a înființat în 2012 primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related