[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna august 2016. Brand romanesc ocupa trei locuri

[YouTube Romania Ads Leaderboard] - Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna august 2016. Brand romanesc ocupa trei locuri

Pe primul loc in topul YouTube Romania Ads Leaderboard din luna august 2016, top dedicat celor mai populare spoturi vizionate de catre userii romani pe YouTube, se afla Coca-Cola Romania cu "prima reclama care te racoreste cu o Coca-Cola Zero", iar locul secund este ocupat de Orange Romania - 10 ani cu Millidge si Doig. Ultimele trei locuri ale topului sunt ocupate de trei dintre creatiile celei mai recente campanii Corso.

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. 

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

 

1. [Coca-Cola]: Coca-Cola Zero || Traieste senzatia primei reclame din care poti sa bei!

https://youtu.be/7b-s3DQ8EQg

 

2. [Orange Romania]: PrePay Summer – 10 ani cu Millidge si Doig

 

3. [Inghetata Corso]: Corso prezinta: Pasarile

 

4. [Inghetata Corso]: Corso prezinta: Casca

 

5. [Inghetata Corso]: Corso prezinta: Sarpele

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related