Companiile isi pot crea in cinci minute platfome de fidelizare a partenerilor, printr-o aplicatie inovatoare a Create Direct

Companiile isi pot crea in cinci minute platfome de fidelizare a partenerilor, printr-o aplicatie inovatoare a Create Direct

Agentia de direct marketing Create Direct a lansat pe 27 septembrie primul serviciu SaaS din Romania si din regiune care permite realizarea in cinci minute a unei platforme online pentru gestionarea campaniilor de trade si fidelizare, motivare si recompensare a partenerilor de business, distribuitorilor si a clientilor finali.

Pana acum, aceste campanii erau puse la punct in trei-sase saptamani, interval necesar pentru realizarea designului de campanie, a mecanismului de functionare, dezvoltarii software, stabilirii catalogului de premii si a modalitatii de acordare si sustinerii logistice.

Rewardiful.ro/Rewardiful.com este un serviciu Software-as-a-Service, destinat in principal companiilor din sectoarele de manufacturing, FMCG si distribution, dar nu numai, ci tuturor companiilor care vand prin canale de distributie ori catre puncte de desfacere, sau direct catre clientul final. Prin intermediul acestui serviciu, companiile vor putea sa recompenseze partenerii si clientii pentru achizitiile lor si sa-i motiveze sa achizitioneze mai mult, crescand astfel vanzarile.

 

"Companiile care vor utiliza Rewardiful vor avea cateva avantaje pe care le-am creat ca urmare a experientei noastre de opt ani in «rewards & incentive marketing»: in primul rand, este vorba de economia de timp. Campaniile vor fi «live» si functionale in numai cinci minute, dezvoltate pe o platforma profesionista. In al doilea rand, aplicatia creata este una completa: clientul isi gestioneaza singur campania, in toate aspectele sale. Poate incarca utilizatorii, achizitiona si aloca puncte pe care le plateste online, si poate personaliza layouturile. Toate aceste facilitati au fost create pentru a motiva partenerii clientilor nostri sa cumpere mai mult si sa mentina vanzarile la un nivel ridicat, pe termen lung. Un alt avantaj este autofinantarea campaniilor: nu este nevoie ca un client sa aiba de la inceput tot bugetul, ci doar sa aloce un procent din vanzari pentru campaniile de trade/incentive.", a declarat Cosmin Lacatusu (Director Executiv Create Direct). 

 

Catalogul de premii dispune de peste 200 de produse existente in stoc, foarte diverse, de la experiente la gadgeturi, si de la electronice la produse de bricolaj. Premiile sunt actualizate in timp real, in functie de stoc si de pret, si vor fi livrate in 2-4 zile de la comanda.

De asemenea, comunicarea cu utilizatorii platformei este foarte importanta – acestia sunt informati in fiecare moment in legatura cu statusul comenzii lor, statusul punctelor si orice alte detalii ale contului.

 

Pasii pentru utilizarea aplicatiei Rewardiful.ro/Rewardiful.com sunt foarte simplu de urmat:

  1. Alegerea unui plan tarifar
  2. Realizarea unui cont in aplicatie 
  3. Alegerea unui template de website (platforma online) care poate fi personalizat (meniu, poze, culori, logo, e-mailuri si comunicari)
  4. Platforma devine activa si perfect functionala.

Clientii au acces la o interfata in care isi pot administra platforma pentru personalizarea acesteia, din punct de vedere vizual, pentru incarcarea bazei de date cu parteneri, acordarea de puncte, personalizarea comunicarilor interne pe email, gestionarea catalogului de premii.

Toata componenta logistica (achizitia si livrarea premiilor), mentenanta tehnica, project managementul intregului mecanism sunt gestionate de Create Direct, fara costuri suplimentare in afara abonamentului lunar ales si a celor implicate de achizitionarea punctelor incarcate de utilizatori.

In prima luna de la lansare, clientii beneficiaza de un pachet promotional prin care pot incarca oricati utilizatori doresc, au acces nelimitat la template-uri si beneficiaza de un subdomeniu pe rewardiful.ro, toate acestea fara costuri lunare si la un tarif preferential per punct.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related