Viziunea romaneasca, mai buna in super slow motion

Viziunea romaneasca, mai buna in super slow motion
Foto: Patricia Teodorescu

In timp ce publicitarul mioritic isi mangaie ego-ul cu un nou Effie sau doar isi da un lustru conceptual adidasilor pentru recolta de premii de toamna, cativa inventatori romani dau in continuare la manivela cercetarii. 

Dau la manivela pentru ca orice David Attenborough wannabe sa isi sincronizeze naratiunea pentru un scurt, dar detaliat salt al unei orci in larg sau pentru orice director de creatie care e gata sa riste ca la pacanele si sa dea tot bugetul pe un clip realizat integral din beauty shots.

Inventatorii astia romani i-ar putea intoarce in mormant pe croitorasul cel viteaz si pe David Ogilvy, odata prin modestie si lipsa de PR, cat si prin premiile primite - niciodata din partea tarii mama. Bine, poate n-au luat Effie, Clio sau vreo toba de aur, dar macar Academia Americana de Film a simtit nevoia sa ii onoreze cu un premiu in 2012, un soi de Oscar pentru Stiinta – Scientific Engineering Award. Americanii au considerat ca trebuie sa ii premieze a nu stiu cata oara pe cei trei magi de la rasarit care au revolutionat cinematografia printr-o camera care a pus detaliul la loc de cinste. Daca nu ai inteles, e vorba de cea mai mare descoperire din sfera high-speed-ului – camera Phantom.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related