Cindy Gallop vorbeste la cea de-a 23-a editie a Festivalului Golden Drum

Cindy Gallop vorbeste la cea de-a 23-a editie a Festivalului Golden Drum

Dintre cei 40 de speakeri de renume mondial, care vor impartasi din experienta si cunostintele lor la editia de anul acesta a Festivalului International de Creativitate Golden Drum, starul editiei va fi, fara indoiala, Cindy Gallop, considerata de multi un speaker genial si controversat in acelasi timp, fondator si director al unor portaluri unice, precum IfWeRanTheWorld.com si MakeLoveNotPorn.com

In mai putin de trei saptamani, intre 18-21 octombrie, Golden Drum isi va deschide portile in Castelul Ljubljana din Slovenia, pentru patru zile pline de competitii educationale si oportunitati menite sa inspire atat tinerii creativi, cat si pe cei mai renumiti experti din industrie.

 

"Numaram zilele pana la inceperea festivalului si vrem sa va prezentam invitatii extraordinari care vor urca pe scena Golden Drum", a declarat Mojca Briščik (Director General Golden Drum).

Mojca este de parere ca editia de anul acesta, atat prin noua imagine, prin noul loc de desfasurare, prin programul nou, dar mai ales prin invitatii de seama care cunosc foarte bine industria, va inspira participantii sa transforme experienta de la festival in lucrari exceptionale care le vor asigura un loc pe podium la editiile viitoare ale festivalului Golden Drum.

Cindy Gallop, considerata a fi unul dintre cei mai influenti si talentati 30 de oameni din advertising, si discursurile ei excelente despre viitorul advertisingului si marketingului rasuna in intreaga lume.

Cindy este fondatorul si directorul platformei IfWeRanTheWorld.com si este, de asemenea, cunoscuta pentru proiectul makelovenotporn.com dar si pentru abordarea ei unica fata de companiile pe care le consiliaza: „Imi place sa fac lucrurile sa explodeze. Sunt Michael Bay al business-ului.”

Este consultant al boardului pentru un numar mare de companii tech si consiliaza companii din intreaga lume pe subiecte legate de dezvoltarea brandului si business innovation. Si-a construit o reputatie de speaker convingator si motivational la conferinte si evenimente din intreaga lume si pe teme diverse. 

"Sunt foarte entuziasmata sa prezint un speaker de calibrul lui Cindy Gallop. Discursurile ei sunt excelente si, mai important, nu lasa niciodata publicul indiferent. Sunt sigura ca va transmite aceeasi energie la editia de anul acesta a Golden Drum. Am facut o selectie extraordinara a speakerilor si, uitandu-ma la invitatii de anul acesta si la teme, programul va fi unul excelent", a declarat Mojca Majhen (Executive Director of the 23rd Golden Drum Festival).

 

Peste 40 de invitati de renume mondial din industria creativa vor urca anul acesta pe scena Golden Drum, printre care Uli Reese, President, iV2, Germany, Emma Wilkie, Managing Director, The Gunn Report Ltd, United Kingdom, Darre van Dijk, Chief Creative Officer, TBWA/Neboko Amsterdam, Netherlands, Ekrem Dupanović, Founder and Editor in Chief, Media Marketing and Art & Business, Bosnia si Hertegovina, Ioana Filip, Executive Creative Director, MRM//McCann Romania, Peter Tibor Juhasz, Head of Marketing Communications, Magyar Telekom, Hungary, Ravid Kuperberg, Partner, Mindscapes, Israel, Ivan Stanković, Founder, Communis, Serbia, Tim Parry, Director of Communications, Alzheimer’s Research, United Kingdom, Folker Wrage, Chief Creative Officer, Havas Worldwide, Switzerland si multi altii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related