Simon Dietrich, tradus pe romaneste

Simon Dietrich, tradus pe romaneste

Cristian Simion (copy) si Cristian Dita (art) lucreaza impreuna de vreo 11 ani. La Publicis si-au facut junioratul, au petrecut apoi peste 7 ani in Ogilvy & Mather, care i-a responsabilizat de la inceput cu abordarea "contul asta-i al tau si numai al tau, cu digital/bannere, PR si BTL". A urmat si o perioada de DDB, cu dezvoltare pe treburi digitale mai avansate, dupa care gata. Au spus la revedere oricarei alte nave-mama si au devenit organism de sine statator. In prezent, a trecut de 1 an si 6 luni, o treime din clienti vin din afara (Elvetia si Statele Unite), iar printre cei locali stau Summer Well, Sound & Vision, Forte Partners sau Leader Team Broker.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related