Minio Studio – agentia cu un singur junior

Minio Studio – agentia cu un singur junior

La noua luni de la lansarea pe piata, agentia de comunicare strategica Minio Studio anunta sosirea in echipa a 5 noi colegi, iar angajarile continua. In urma pitchurilor castigate, Minio angajeaza in aceasta toamna echipa art-copy-account.

 

ECHIPA DE SENIORI

Minio Studio are acum 16 membri, dintre care 15 au o experienta de minimum 5 ani in domeniul in care lucreaza, iar seniorul echipei are 20 de ani in industrie. Viziunea agentiei este sa reinterpreteze relatia dintre branduri si consumatori, in contextul multiplelor schimbari din societatea contemporana.

 

"Avem un singur junior intr-o echipa de 16 colegi. Am decis sa lucram doar cu persoane cu experienta, preferabil seniori, pentru a putea oferi clientilor nostri proiecte inovatoare, pliate pe nevoile lor, dar in acord cu schimbarile imense ce se petrec in mintea si comportamentul consumatorilor. Acest lucru ne-a permis sa crestem repede si sa livram conform cerintelor tot mai exigente ale clientilor", a declarat Ioana Mucenic (CEO Minio Studio).

 

Cele cinci ”transferuri” facute de Minio in aceasta vara sunt:
Dana Stoica – CSR Account Manager
Andreea Bunga – Account Manager
Elena Stanciu – PR Manager
Marius Ionescu-Amza – Senior DTP
Roxana Crihana – Junior Account

 

Dana Stoica
Absolventa de Jurnalism, Dana Stoica a acumulat o vasta experienta de comunicator in domeniul non-profit, iar acum gestioneaza proiectele de responsabilitate sociala ale agentiei, aceasta fiind o zona de comunicare ce prezinta un interes aparte pentru Minio.

"Este un job care mi se potriveste manusa, de aceea am ales sa vin la Minio. Este locul unde imi pun in valoare experienta in organizatii non-profit si pasiunea pentru proiectele CSR.", a declarat Dana.

 

Andreea Bunga
Andreea vine dupa o experienta de sase ani in comunicare, la Image PR. Printre clientii pentru care a lucrat se numara Coca Cola Hellenic, Unilever, Arctic, Danone si Reckitt Benckiser.

"Minio este locul care imbina perfect cele doua pasiuni ale mele, tehnologia si comunicarea. Am urmarit proiectele pe care agentia le-a realizat in acest an si am fost impresionata de anvergura lor si de creativitatea de care actualii mei colegi au dat dovada.", a spus Andreea.

 

Elena Stanciu
Noul PR Manager al Minio Studio are experienta relevanta in digital, ocupand in ultimii trei ani pozitia de Digital Content Manager la Sanoma-Hearst si Burda Romania.

"Minio este pentru mine locul perfect unde pot sa-mi duc visul mai departe, acela de a revolutiona modul in care brandurile comunica cu clientii lor. Am simtit o mare compatibilitate cu echipa inca de cand am ajuns pentru prima data in agentie, iar acest lucru imi ofera un confort sporit.", a zis Elena.

 

Max Amza
Are o experienta profesionala de peste 16 ani, dintre care in ultimii opt a facut munca de agentie la Draft FCB si Mercury 360. Este pasionat de printare 3D.

"Am simtit de la inceput ca Minio reprezinta o mare provocare pentru mine, chiar daca este o companie infiintata de putin timp. Am iesit din zona de confort in care ma aflam de ceva vreme, iar acest lucru nu poate sa duca decat la un surplus de creativitate pentru mine.", a declarat cel caruia colegii ii spun Max.

 

Roxana Crihana
Singurul junior al agentiei, Roxana are responsabilitatea de a invata cat mai mult si cat mai repede.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related