Marketingul Online - de la identificarea corecta a contextului unei afaceri, la elaborarea si implementarea unei strategii cu rezultate vizibile

Marketingul Online - de la identificarea corecta a contextului unei afaceri, la elaborarea si implementarea unei strategii cu rezultate vizibile

Antreprenori, manageri de companii, specialisti in online si creatori de continut au ocazia de a participa la un nou Workshop de Marketing Online, sustinut de Ciprian Susanu, Managing Partner al Dare Digital. Cele 4 ore de training intensiv ofera cursantilor insighturile necesare, aplicate domeniului pe care il reprezinta, pentru a putea demara propria campanie de marketing online. Pentru prima oara, cursul depaseste granitele Bucurestiului, fiind disponibil si in Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. 

In dezvoltarea unei afaceri, corecta utilizare a intrumentelor specifice este cea care poate face diferenta intre bugetul de marketing si investitie. Tocmai de aceea, structura workshopului respecta etapele planificarii si implementarii unei campanii corecte de marketing online, ale carei rezultate se reflecta vizibil in offline.

Daca in Bucuresti acesta este al saselea curs dedicat online-ului ca mediu de dezvoltare a unei afaceri, pentru prima data devine accesibil pasionatilor de marketing si managerilor in cautarea dezvoltarii propriei afaceri din Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara.

Corecta analiza a pietei si a site-urilor concurentei pentru conturarea unei identitati solide ale afacerii, identificarea si comunicarea eficienta cu clientii interesati, dar si atragerea unui nou sector de public sunt cateva dintre dimensiunile cursului, care le ofera celor prezenti perspectiva reala a dezvoltarii propriei strategii de marketing online, corect monitorizata si imbunatatita in timp real pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Garantul relevantei informatiilor si eficientei practicilor prezentate il reprezinta experienta a 300 de proiecte online, acumulata de Ciprian Susanu in cei peste 11 ani de cariera.

 

"Online-ul este, in intregime, un domeniu aflat mereu in miscare, asa ca evolutia noastra in cariera si, odata cu ea, a afacerii la dezvoltarea careia contribuim depind de capacitatea noastra de a tine pasul cu el. Am convingerea ca preocuparea constanta fata de inovatiile in materie de Marketing Online a jucat un rol major in construirea carierei pe care o am acum si in imbogatirea portofoliului cu proiecte care sa vorbeasca despre mine. Tocmai asta imi propun sa ofer, la randul meu, cu fiecare curs – o introducere realista in ce inseamna si cum pot fi exploatate corect instrumentele din online astazi, pe care sa se poata aseza natural si stabil noutatile de maine. Faptul ca, de data aceasta, ma indrept si catre alte orase din tara vine ca o provocare, de a ma plia pe specificul fiecarei piete locale, pentru a putea contribui la consolidarea unui mediu de afaceri solid si modern", a declarat Ciprian Susanu (Managing Partner al Dare Digital).

 

Workshopul de Marketing Online va fi sustinut pe 13 octombrie in Bucuresti, pe 18 octombrie in Iasi, pe 21 octombrie in Cluj-Napoca si pe 25 octombrie in Timisoara. Inscrierile se fac gratuit, pe pagina workshop-online.cipriansusanu.ro, in limita locurilor disponibile.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related