ASER recrutează

ASER recrutează

Dacă ești un student dornic de învățare practică, distracție și experiențe faine ce iți vor duce studenția la următorul nivel și vrei să contribui la îmbunătățirea mediului economic românesc, ASER este locul perfect pentru tine.

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) este asociația studențească ce aduce la un loc tineri entuziaști și dedicați, care pun pasiune în tot ceea ce realizează, având o tradiție de 18 ani și bucurându-se în prezent de un număr de 190 proiecte implementate ce au influențat pozitiv 10.000 studenți.

Comunitatea ASER îți oferă șansa dezvoltării tale atât pe plan profesional, cât și personal, astfel încât să poți deveni cea mai bună versiune a ta. Structura pe departamente (Sales, Marketing, Human Resources, Logistics & Finance, Strategic Development si Organisational Development) este oportunitatea perfectă de a explora diferite domenii și de a afla ce te pasionează și ce calități vrei să dobândești în viitor. Dacă, pe lângă departamentele din structura ASER, ești atras de Leadership, îți poți pune în aplicare abilitățile de coordonare în funcția de Junior Project Manager.

Anul acesta, ASER vine cu o oportunitate în plus: poți face parte din generația care va duce asociația la următorul nivel, contribuind la dezvoltarea noii filiale, ASER Cluj, pentru care avem susținerea Principelui Radu al României.

Ai curajul să descoperi de ce ești capabil și alătură-te comunității ASER. Înscrie-te online până pe 14 octombrie!

Despre Asociația Studenților Economiști din România - ASER

ASER este un ONG studențesc înființat acum 18 ani prin pasiunea unor tineri care și-au dorit să investească în educație, în creativitate, în studenți excepționali. Astăzi, ASER continuă cu profesionalism și entuziasm tradiția, facilitând accesul studenților la medii de învățare și oportunități de creștere a competențelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related