JustAD a organizat pentru tipografia Everest evenimentul OctobEverest

JustAD a organizat pentru tipografia Everest evenimentul OctobEverest

JustAD a organizat pe 6 octombrie pentru tipografia Everest evenimentul OctobEverest, sarbatoarea mustului, in cadrul careia s-a celebrat parteneriatul si prietenia ce leaga de atata vreme angajatii si clientii tipografiei.

Evenimentul a fost un prilej de reintalnire intr-un cadru degajat a tuturor prietenilor tipografiei Everest din care nu au lipsit activitatile interactive: cei prezenti au avut ocazia sa isi arate maiestria la tirul cu arcul, agilitatea la jocul cu potcoava sau rapiditatea la intrecerea de baut must.

Si pentru ca cei 22 de ani de activitate nu ar fi fost posibili fara devotamentul angajatilor si  fara increderea clientilor, seara a continuat cu decernarea premiilor tipografiei Everest care a recunoscut meritele acestora.

"Dupa 6 ani in care JustAD a fost clientul tipografiei Everest, acum ne bucuram sa ii avem clienti si sa colaboram in cadrul multor proiecte frumoase impreuna. Pentru ca si clientii nostri sunt extrem de multumiti de rezultatele acestei colaborari, anul acesta ne-am implicat cu drag in organizarea evenimentului OctobEverest. A fost un eveniment minunat in cadrul caruia ne-am distrat pe cinste, ca intre prieteni. "
Alina Stanciu, Head of Strategy JustAD.

"OctobEverest a avut ca scop principal consolidarea climatului organizational, un climat in care buna dispozitie a fiecarui membru este importanta pentru noi si este ceea ce ne defineste drept o echipa puternica." Abraham Dan, General Manager Tipografia Everest.

 

Mainile de aur ale tipografiei Everest si-au asteptat invitatii cu muzica live, bucate alese si multa voie buna marcand impreuna inca un an de succes si profesionalism.

OctobEverest este doar unul dintre multele evenimente organizate de JustAD pentru clientii agentiei. Pentru finalul acestui an, JustAD a pregatit o multime de tematici si activitati bazate pe noile tehnologii: VR, augmented reality, iMapping, in special pentru evenimentele din zona corporate.

Tipografia Everest se numara printre primele tipografii din Romania. Anul 1994 inseamna pentru tipografie primele materiale tiparite. Echipa numara peste 140 de profesionisti si fiecare dintre cei peste 600 de clienti reprezinta certitudinea ca de 22 de ani mainile de aur ale tipografiei Everest fac ceea ce stiu mai bine. Cand ai toate atuurile de partea ta, evolutia este un drum cu sens unic. Astfel ca, masinile de tipar au devenit tehnologie moderna, angajatii s-au transformat in oameni specializati, iar proiectele complexe sunt deja o obisnuinta. La Tipografia Everest fiecare luna se masoara in 400 de tone de hartie, 10 milioane de coli, 30 de zile de activitate intensa si sute de multumiri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related