Cu ce se mananca food styling-ul. Ileana Sebe (ZWEI): O mare parte din pregatire e adunarea props-urilor, a elementelor de decor care vin sa completeze compozitia

Cu ce se mananca food styling-ul. Ileana Sebe (ZWEI): O mare parte din pregatire e adunarea props-urilor, a elementelor de decor care vin sa completeze compozitia

Ileana Sebe lucreaza dintotdeauna in publicitate. Din 2012, e New Business & Strategy Director la Next Advertising. In 2011 a lansat ZWEI, brand de lifestyle design.

Face food si product styling, uneori branding, alteori ofera consultanta pentru diverse campanii, pe partea de vizual. La un moment dat, gatea pentru o serie de evenimente alese pe spranceana, un fel de catering pe concept, dar intre timp a cam renuntat la partea asta, pentru ca si-a dat seama ca nu poate sa impace logistica si birocratia cu estetica la nivelul care o multumeste pe ea.

Aflam, printre altele, ca un food stylist are nevoie de timp: sa adune props-urile, sa mearga la cumparaturi, sa care toate astea, sa gateasca, sa faca si curat, la final. Poate credeati ca e totul glam.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related